• català
  • castellano
  • english

Entorn

El resort rural Vilar Riu de Baix està en un paratge únic i una ubicacio privilegiada, el meandre de Flix: la seva zona s’estén al llarg dels gairebé 5 quilòmetres d’aquest estrangulat revolt que forma l’Ebre. En aquest ambient únic hi conviu la vegetació típica de la zona (canyissars, bosc de ribera, salzes, garrigues...) i la fauna autòctona, com ara la llúdriga, la cigonya o les diferents espècies d'ànecs.

El respecte per la natura i els seus ritmes és quelcom molt present al nostre resort. Què millor que una jornada de visita a l'Espai Natural de Sebes per entendre de debò el batec de l'Ebre al seu pas per Flix. Recomanem la seva visita, així com caminar a pas tranquil, gaudint de les vistes i els aromes per la ruta GR-99 o Camí de Sirga, un patrimoni històric i cultural que val la pena experimentar.

Cada dia hi ha coses noves per fer i experiències per recordar. Us proposem que gaudiu intensament de tot allò que us pot oferir l'entorn natural màgic del meandre de Flix, en parella, en família o en grups, sempre embolcallats per la brisa i el remor de les fulles dels salzes gronxant-se. N'hi ha molt per escollir: gimnàs, paddle, caiacs, bicicleta, senderisme, l'Espai Natural de Sebes...

Ara bé, no caldrà anar lluny per acaronar el relax: zona Spa, uns jardins i un hort ecològic on perdre's per llegir o conversar, piscina amb jacuzzi i un equip de professionals que vetllaran per a que la vostra estada a Vilar Riu de Baix sigui just el que heu somniat.